Holdets wiki

Nogle hold eksperimenter også i en wiki "Digitale teknologier", vi anvender her pbworks. Vores wiki er offentlig.

fredag den 24. november 2017

En lille rundtur på de studerendes blogge

De sidste to undervisningsgange med temaerne transfer og e-læring har Rene stået for.

For mig er det spændende, at se de studerendes noter fra undervisningen. De giver et godt indtryk af, hvad der er blevet arbejdet med i lektionerne og hvordan de har valgt at bruge det lærte i deres egen praksis.

Rundtur på de studerendes blogge


Pia er fx begjersert for drøftelsen af transfer og har et meget fyldestgørende referat fra undervisningen og konkluderer, at hun vil inddrage tanker om nær transfer i modulopgave.
Måske kan Pia også hente inspiration i det indlæg, som min kollega Marianne Riis har skrevet, som en opsumering af undervisningen på et andet hold.

Design af e-læringsforløb er Pia også blevet interesseret i at arbejde videre med. Her kan mine indlæg til et andet hold måske inspirere yderligere.

Hans-Henrik  har skabt en fin oversigt over transfer mellem teorilokale og værksted. Oversigten er udformet på en Padlet og giver et godt indblik i de tanker, som man kan gøre sig som underviser i forbindelsen med undervisningsplanlægning i digital tegning. Og skulle man mangle nogle referater fra undervisningsmaterialet om transfer, så har Hans-Henrik mange noter.

Bjarne har lavet en fyldestgørende oversigt over de faktorer, der har indfyldelse på transfer udfra teksterne af Bjarne Wahlgren.

En oversigt som man kan få suppleret hos Palle og hos Ole kan man læse ydereligere overvejelser om transfer, blandt giver Ole et eksempel på, hvor svært det kan være at skabe transfer mellem arbejdsplads og skole fx grundet modstand hos kollegaer på arbejdspladsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar