Holdets wiki

Nogle hold eksperimenter også i en wiki "Digitale teknologier", vi anvender her pbworks. Vores wiki er offentlig.

mandag den 9. oktober 2017

Differentieringsdagen v. Rene (4. uv.dag)

En dag i differentieringens tegn. Vi havde nogle gode diskussioner om jeres erfaringer med emnet differentiering i praksis på ES-Nord. Der kom mange ting på bordet, hvor I differentiere på forskellige måder.

Som I prøvede selv, så kan ”Den didaktiske sekskant” bruges som et tjekværktøj til differentiering og ellers gik det jo fint for jer med at bruge Klafis 24 områder på jeres egen undervisningspraksis, vel vidende at man ikke behøver at bruge dem alle.

Vil I vide lidt mere om differentiering så kan I se mere med EVAs rapport om differentiering på EUD. Læg mærke til, at der i skærmbilledets højre side også er et par rapporter mere.

Hvis I vil være godt klædt på i fht. differentiering, så er denne video af professor Jens Rasmussen  fra DPU en god en af se, selvom den er lang J 

Vi talte også sidst på dagen om Rød, gul og grøn-metoden, som en måde at differentiere på. Der ligger en del flere filer på www.emu.dk, både om metoden overordnet og eksempler fra en række skoler, blandt andet CELF og Herningsholm. Læg mærke til, at der i skærmbilledets højre side også er et par film mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar